1
2

Kloakservice i Holbæk

Har du problemer med kloaksystemet, så spildevandet ikke ledes korrekt væk? Hvis årsagen til problemet er placeret på din grund, har du selv ansvaret for at få repareret dette. Samtidig har du også selv ansvaret for at vedligeholde de dele af kloakken og regnvandsledningen, som befinder sig på din grund.

Selvom det er dit ansvar, bør du dog ikke selv give dig i kast med at reparere og vedligeholde din kloak. Det skyldes, at al kloakservice skal udføres af en autoriseret kloakmester. En autoriseret kloakmester kan nemlig sørge for og kontrollere, at arbejdet er udført korrekt. En autoriseret kloakmester er altså din sikkerhed for, at dine kloakrør og regnvandsledninger bliver lavet korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Kloakservice af høj kvalitet

Hos U9K er vi stolte over at kunne tilbyde autoriserede kloakmestre til håndtering af både større og mindre opgaver. Vi foretager kloakservice for både private og erhverv. Vi arbejder typisk med større opgaver i anlægsprojekter. Men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, uanset størrelsen på din opgave.

Vores arbejde med kloakservice omfatter alle afløbsinstallationer, som ligger under terræn, og som går fra gulv eller fundament og videre ud i jorden. Vi både dimensionerer, projekterer og udfører installationerne til spildevand, regnvand og drænvand.

En stor del af af vores arbejde går ud på at finde fejl på gamle ledninger ved hjælp af TV-inspektion samt at rense og reparere defekte systemer. Har du brug for andet gravarbejde, kan vi dog også være behjælpelige med flisebelægnigner og udgravning.

For at sikre, at du får den højeste kvalitet i vores kloakservice, er vi medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol. De sørger løbende for kvalitetskontrol af vores arbejde.

Kontakt os

Har du brug for kloakserivce i Holbæk eller et andet sted på Sjælland? Så ring til os på 51 20 21 90 eller udfyld vores kontaktformular. Så sørger vi for, at du får hjælp af en autoriseret kloakmester.