1
2

Profil

U9K TV-inspektion har eksisteret siden januar 2008, men vi har i virksomheden næsten 30 års erfaring med kloakservice og tv-inspektion.

Vi råder i U9K TV-inspektion over 2 TV-vogne, som er opbygget ens med det nyeste udstyr fra IBAK. Vi kan derfor altid udføre præcise og udførlige inspektioner af jeres kloakker.

Vores mål

Hos U9K TV-inspektion er vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre vores eksistens og fortsatte udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Derfor lægger vi hos U9K TV-inspektion stor vægt på punktlighed, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at kunne levere arbejde af høj kvalitet til jer, er vi hos U9K TV-inspektion medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning. Det betyder, at vi løbende bliver kontrolleret, så det sikres, at der er en vis standard i vores arbejde.

Kontakt os

Har I brug for en autoriseret kloakmester eller en TV-inspektion? For et uforpligtende tilbud, ring til os på 51 20 21 90 eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at komme i gang med jeres projekt, eller høre om jeres idéer.