1
2

TV inspektion i Holbæk

Har I problemer med jeres kloakrør? Eller ønsker I at afdække eventuelle mangler og skader, inden de udvikler sig til utætheder eller brud? Hos U9K TV-Inspektion tilbyder vi at inspicere jeres kloak med hjælp af TV-inspektion. Fra vores base i Holbæk kører vi ud til hele Sjælland, når I har brug for at få inspiceret jeres kloakker.

Hvad er TV-inspektion?

Når vi foretager en TV-inspektion, består vores udstyr af kameraer. Kameraerne er sat fast på enten en fiberstang eller på det, vi kalder for en traktor. En traktor er en lille robot på hjul, som kan køre igennem kloakrøret. Vores kameraer er rotér- og drejebare, så de kan filme hele røret.

Ved hjælp af TV-inspektion kan vi altså afdække, hvordan tilstanden er nede i rørene. Vi afdækker, hvorvidt der er skader på rørene, som skal udbedres med det samme. Samtidig afdækker vi også, hvor lang tid der går, før det er nødvendigt at udskifte eller reparere rørene.

Da vores kameraer er udstyret med sendere, kan I ud fra vores rapporter vide præcis, hvor og hvor dybt I skal grave for at udbedre skaderne. På den måde er det ikke længere nødvendigt at grave op hele vejen langs rørene for at inspicere dem. Det betyder, at I sparer unødig tid og omkostninger, som ellers skulle være brugt på unødigvendig udgravning.

Skal vi inspicere jeres kloakker?

Hos U9K TV-inspektion i Holbæk har vi mange års erfaring inden for TV-inspektion. Vi sørger for altid at levere et grundigt stykke arbejde, og vi overholder altid vores aftaler, så I hurtigst muligt kan få styr på jeres kloakker.

For at sikre kvaliteten i vores arbejde er vi medlem af DTVK, som løbende kontrollerer, at vi udfører arbejdet på den bedste måde.

Kontakt os

Har I brug for en TV-inspektion? Så ring til os på 51 20 21 90 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har I brug for andre former for kloakservice, har vi også autoriserede kloakmestre, som hjælper jer med at reparere og vedligeholde jeres kloakker.