1
2

Vi tilbyder

Hos U9K udfører vi primært inspektioner af jeres kloakrør, så I kan undgå større skader, brud og utætheder på jeres rør. For at udfører det bedst mulige arbejde for jer, anvender vi TV-inspektion, når vi undersøger jeres kloakker. Vi råder over 2 TV-vogne, hvorfra vi tilbyder TV-inspektion i dimensionerne ø65-ø2000mm.

Foruden TV-inspektion tilbyder vi også kloakservice udført af en autoriseret kloakmester. Fra vores base i Holbæk har vi mulighed for at servicere jer på hele Sjælland, uanset hvilken type opgave I har brug for at få udført.

Hos U9K TV-inspektion ønsker vi altid at sørge for, at vores kunder får udført det arbejde, de skal bruge, og at de er tilfredse med resultatet. Derfor lægger vi stor vægt på at holde vores aftaler og møde til tiden, så I altid kan regne med, hvornår arbejdet bliver udført. Samtidig sørger vi altid for, at alt er i orden, inden vi kører.

Kontakt os

Har I brug for at få udført TV-inspektion eller en autoriseret kloakmester? Så ring til os på 51 20 21 90 eller udfyld vores kontaktformular.